Busreizen Florence

10 dagen busreis Rome-Florence-VenetiëOntdek de leukste steden van Italie met deze tien daagse rondreis. U verblijft in een hotel op basis van half pension. De excursies tijdens deze reis worden begeleidt door een Nederlandstalige reisleiding.

Florence
Florence staat bekend als de stad van de Renaissance. Het is ook wel de stad van de bekende kunstenaar Michaelangelo. De familie de’Medici heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van deze stad. Veel paleizen en kunstschatten zijn dan ook ooit hun bezit geweest.

Tijdens het bezoek aan Florence bezoek je verschillende bezienswaardigheden zoals Ponte Vecchio en de Dom

Rome
Rome is een wereldstad van formaat. Een stad waarbij de geschiedenis letterlijk op straat ligt. Tijdens je bezoek aan deze stad zie je deze geschiedenis in het Forum Romanum en het Colosseum. Vergeet bij je bezoek aan het Trevi fontein niet om een muntje over je schouder in de fontein te gooien. Er wordt gezegd dat je ooit terug zal komen naar Rome als je dit doet.

Venetië
Ontdek één van de meest Romantische steden van de wereld. Met een boottocht kom je aan op het San Marco plein. Vanuit hier kun je de rest van de stad en bezienswaardigheden als San Marco, de Rialtobrug en het Dogenpaleis.

vanaf €549 p.p.

10 dagen busreis Toscane


Museums en Gallerijen
Ontdek één van de mooiste regio’s van Italie met deze tien daagse busreis. U verblijft op basis van halfpension. De excursies worden begeleid door een Nederlandstalige reisleiding.

Op de derde dag wordt Toscane verkent met de bus. Tijdens deze verkenning is er ook een wijnproeverij. Zo maakt u niet alleen visueel kennis met deze prachtige streek, maar ook met zijn smaak.

Florence
Een bezoek aan de stad van Renaissance en de hoofdstad van Toscane kan niet ontbreken tijdens deze reis. Verken de paleizen en kunstschatten die ooit het bezit waren van de familie de’Medici, ooit de belangrijkste familie van Florence.

Pisa
Een bezoek aan deze stad kan niet ontbreken. Een stad die zijn bekendheid dankt aan zijn bekende scheve toren.

vanaf €499 p.p.